Karikagyűrű, karikagyűrűk

close Call HUN +36 70 385-0280


Karikagyűrű, vagy eljegyzési gyűrű?

Jegygyűrű tervezés

Az eljegyzési gyűrű általában egy köves szoliter gyűrű, ezt a jövendőbeli vőlegény egyedül vásárolja meg, ezzel kéri meg a menyasszony kezét. Amennyiben igent mond, közösen érdemes kiválasztani a karikagyűrűt, ami általában egyforma, karika – a kör a véget nem érőt, az állandót jelképezi, ezzel a házasság örökérvényűségét, végtelenségét mutatja.

Kiválasztani a legszebb eljegyzési,...

Jegygyűrű választás

vagy karikagyűrűt nem elég! Bármennyire elragadóan szép a jegygyűrű, nem biztos, hogy felvéve is ugyan olyan jól mutat. Ha valakinek hosszú vékony ujja van, jól mutat rajta a széles, lapos karikagyűrű, és kevésbé a vékony. Vastag, rövid ujjra ajánlomm a vékony, magas, féldomború változatot. Szélesebb karikagyűrűből általában nagyobb méretre lesz szükség, hiszen többet fog az ujjon, mint a keskenyebb. Fontos szempont, ha lefele vastagodik az ujj, vagy ellenkezőleg.

Változik ujjunk mérete, mi a megoldás?

Karikagyűrű méret állítás

Van, aki akkor érzi jól magát, ha könnyen le tudja venni a gyűrűt, van, aki pedig szereti, ha jobban fogja az ujját, nem lehet erre univerzális szabályt felállítani, olyan méretet érdemes választani, aminek a viselése a legkellemesebb. Tudni érdemes azt, ha mintás, többszínű, esetleg még köves is, és hozzá kell utólag nyúlni ez kedvezőtlenül hat az ékszerre, kivételt képez, a sima hagyományos karikagyűrű, amit nagyszüleink is hordtak.

A hagyományos karikagyűrűből egyedi?

Karikagyűrű átalakítás

Kedves emlékemet tudom felidézni, egy nem is fiatalnak mondható pár kérésére egy rövid kis idézet került a karikagyűrű belsejébe oly módon, hogy az első és hosszabb része a férfi karikagyűrűbe, a folytatása pedig a nőibe, így a karikagyűrűk is pontosan tükrözték összetartozásunkat. Gravírozással, véséssel, gyémánt foglalásával teheti különlegessé régi karikagyűrűjét úgy, hogy eredetiségét is megőrizze.

Karikagyűrű | karikagyűrűk

Prémium kategóriás karikagyűrűk készítése

A nálam rendelt Karikagyűrűt a méretvételtől számított 2 - 3 hét alatt készítem el. A karikagyűrű árát a méret, (kerület), összességében a súly, határozza meg. Gyémánt karikagyűrű esetenként az értékes drágakő a magasabb áralakító. A karikagyűrű feltüntetett ára tájékoztató jellegű! Pontos árat kizárólag a karikagyűrű pár elkészítése után tudok adni! Elveszett karikagyűrű, karikagyűrű pótlása. Karikagyűrű készítés, karikagyűrű javítás, karikagyűrű tisztítás. A karikagyűrűket gyémánt helyett cirkonnal is elkészítem Önnek!

Nem elérhető az adatbázis szerver!